14 Ağustos 2018 14:04

Batman'da patlama: 2'si ağır, 4 çocuk yaralı

Batman'daki bir evde yaşanan patlama sonucu 2'si ağır 4 çocuk yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Batman merkez Yeşiltepe Mahallesi'nde bir evde meydana gelen patlamada, 2'si ağır, 4 çocuk yaralandı. Patlamanın piknik tüpü nedeniyle yaşandığı öne sürüldü.

Batman merkez Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan evde gerçekleşen patlamada yaralanan kardeş olan Harun D. (12), Mervan D. (6) ve Servan D. (4) ile kuzenleri Enes D.'nin (9) Batman Devlet Hastanasinde tedavisi sürüyor. Patmanının kesin nedeni ile ilgili patlayıcı uzmanları da çalışmalarına devam ediyor.

ÇOCUKLARIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Batman Valmiliği yaşanan patlama ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, bugün merkez Yeşiltepe Mahallesinde bir evin bahçesinde nedeni belli olmayan patlama sonucu yaşları 4, 6, 9 ve 12 olmak üzere 4 çocuk patlama esnasında yaralandığını belirterek, "Yararlanan çocuklar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Çocuklardan 2’si ayakta tedavi edilirken, 2’sinin ise hastanede tedavileri devam etmektir. Patlamada yaralanan çocukların hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Olayla ilgili inceleme devam etmektedir. Teknik incelemenin tamamlanmasının ardından gerekli açıklama yapılacaktır"denildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Suudi Arabistan’da kripto para birimleri ticareti yasaklandı

SONRAKİ HABER

BDDK, banka kredisi ve kredi kartlarındaki değişikliği onayladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...