20 Ocak 2018 10:38

Mandalinacı Veysel Mutlu'nun klibi izlenme rekoru kırıyor

Mandalinacı Veysel Mutlu'nun kendi yorumuyla söylediği Vay Delikanlı Gönlüm şarkısının klibi YouTube'da izlenme rekoru kırıyor.

Paylaş

Sosyal medyada, pazarda söylediği şarkılarla ünlenen fenomen mandalinacı Veysel Mutlu, ilk single’ı ile müzik dünyasına adım attı. Mandalinacı Veysel Mutlu'nun kendi yorumuyla söylediği Vay Delikanlı Gönlüm şarkısının klibi YouTube'da izlenme rekorları kırdı. Klip bir günde 2 milyondan fazla izlendi.

Bursa’da 10 yıldır pazarcılık yapan Veysel Mutlu, tezgahın başında söylediği şarkılarla, bir anda Türkiye gündemine oturdu. Pazarda çekilen amatör bir video ile başlayan yolculuğu ilk single’ı ile devam ediyor.

 

 

Poll Production etiketi ile dijital platformlarda yer alan ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısına Kemal Başbuğ yönetmenliğinde video klip çekildi. Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen çekimlerde, Veysel Mutlu’nun mandalinacı kimliği seyirciye aktarıldı. Mahalle dekorunun oluşturulduğu klipte 50 kişilik bir cast yer aldı. Türkiye’nin sarı yelekle tanıdığı Veysel Mutlu, aynı kıyafetlerle kamera karşısına geçti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan 'Afrin', taşeron işçi 'Kadro' dedi

SONRAKİ HABER

KESK İzmir: Demokrasi ve ek zam istiyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...