23 Ekim 2017 09:41

Trakya Kitap Fuarı 25 Ekim’de başlıyor

Bu yıl ilk kez yapılacak olan Trakya Kitap ve Eğitim Fuarı onlarca yayınevinin, yazarın ve konuğun katılımı ile Çorlu Fuar Merkezi’nde başlıyor.

Paylaş

Çorlu’da başlayacak Trakya Kitap ve Eğitim Fuarı’nda çoksayıda yayınevi ve yazar ziyaretçilerle buluşacak. Kayseri Kitap Fuarı’nda sözlü ve fiziki saldırıya maruz kalan ve fuarı terk etmek zorunda bırakılan İhsan Eliaçık Trakya Kitap Fuarı’nın onur konuğu olacak.

Tekirdağ ve Çorlu Belediyelerinin desteğinde 25-29 Ekim tarihleri arasında yapılacak Trakya Kitap ve Eğitim Fuarı 5 gün sürecek. 
Yaklaşık 50 yayınevinin katılacağı ve KOSGEB tarafından da desteklenen fuarda, yazarlarla söyleşiler ve imza günleri düzenlenecek. 
Fuara katılacak çok sayıda yayınevi ve eğitim kurumu da çocuklara ve öğrencilere yönelik çeşitli söyleşiler, gösteriler ve zeka oyunları sergileyecek.

BULGARİSTAN VE BALKAN EDEBİYATINI ANLATACAKLAR

Trakya Kitap ve Eğitim Fuarı’na 5’i Bulgaristan’dan olmak üzere 60’a yakın yazar, gazeteci ve konuk katılıyor. Katılımcı yazarlar şöyle; Adnan Özyalçıner, Ahmet Yavuz, Ali Narçın, Ali Türkşen, Aydın Ilgaz, Ayhan Aydın, Ayşe Tözören, Ayşenur Aslan, Barbaros Şansal, Cihan Demirci, Emre Kongar, Erdoğan Aydın, Ezgi Çataltepe, Haluk Ecevit, Harun Tuncel, Haşim Korkmaz, Haydar Ergülen, İnci Aral, Levent Gültekin, Mehmet Ali Çelebi, Mehmet Şilli, Merdan Yanardağ, Mevlut Yaprak, Mustafa Tanju Bal, Necdet Saraç, Nihan Ertem, Ömer Faruk Şekeroğlu, Salim Dağ, Semra Topçu, Yaşar Seyman, Zübeyir Kındıra.

Fuara Bulgaristan’dan İvan Karaslavov, Nevin Gramatova, Nikolay Sopov, Petranka Stoyanova ve Veselina Tanevada katılarak Bulgaristan ve Balkan edebiyatını anlatacaklar.

Fuara ücretsiz gidiş-dönüşü sağlamak için Tekirdağ Belediyesi bütün mahallelerden fuar merkezine ring seferleri düzenleyecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Karaburun’da yargı-bakanlık restleşmesi: 2. ÇED raporuna ret

SONRAKİ HABER

Makedonya’da Şair Güler’e en iyi şiir ödülü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...