06 Ekim 2017 19:57

Adana Belediye Başkanı Sözlü'den Musul ve Kerkük plakası!

Adana Büyükşehir Belediyesinin MHP'li Başkanı Hüseyin Sözlü, Kerkük ve Musul için plaka yaptırıp fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Paylaş

Milliyetçi politikacıların Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) bağımsızlık referandumu sonrası işgalci söylemlerle göz boyayarak izlenen dış politikayı gizleme çabaları sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm engelleme çabalarına rağmen gerçekleştirilen referandum sonrası yaptığı "Bir gece ansızın gelebiliriz" açıklamasını görüp artıran Devlet Bahçeli'nin, Fatih Tezcan'ın "Kahire 82, Şam 83, Bağdat 84, Mekke 85, Medine 86" sözlerini hatırlatan "81 Düzce'den sonra 82 Kerkük ve 83 Musul" çıkışı bunun en görünür örnekleriydi. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü de genel başkanı Bahçeli'nin sözlerini bir üst seviyeye çıkartarak Kerkük ve Musul için araç plakası hazırlatıp, sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

"82 HZ 001" ve "83 HS 001" araç plakaları hazırlatan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, plakalarla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından, "Plakalarımız hazır. 82 Kerkük, 83 Musul" notuyla paylaştı. Takipçilerin bır kısmı Sözlü ile alay aderken bir kısmı tepki gösterdi. Bazı kullanıcılar ise paylaşıma destek çıkan yorumlar yaptı.

  • Sözlü'nün paylaşımı takipçilerinin "Yavv he başkan he..." yorumlarıyla karşılandı

 

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye, Eskişehir'de konuk ettiği İzlandaya 3-0 mağlup oldu

SONRAKİ HABER

Komutanlarla görüşen Trump: Fırtına öncesi sessizlik

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...