19 Haziran 2017 03:35

Gözaltına alınan kırmızı fularlı kızın ailesi serbest

Rakka’da yaşamını yitiren kızları Ayşe Deniz Karacagil'in cenazesine katıldıkları için gözaltına alınan anne ve baba adli kontrolle serbest.

Paylaş

Rakka’da IŞİD’e karşı savaşırken hayatını kaybeden Ayşe Deniz Karacagil'in cenaze törenine katıldıkları için gözaltına anne Nuray Erçağan ve baba Ömer Karacagil, adliyeye çıkarıldı. Burada da tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı. 

Sabah saatlerinde Beyrut'tan İstanbul'a giriş yaptığı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alınan Ayşe Deniz Karacagil'in annesi Nuray Erçağan ve babası Ömer Karacagil, emniyetteki işlemleri ardından Kartal'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Kartal'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Erçağan ve Karacagil'in ifadesi savcılık tarafından alındı.

Antalya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği de yine SEGBİS sistemi ile sorguladığı Karacagil ve Erçağan'ı adli kontrol uygulamasıyla serbest bıraktı. Şüpheliler, ayda iki kez ikametgahlarına en yakın karakola giderek imza atacak. (HABER MERKEZİ)

323599}}

ÖNCEKİ HABER

‘Zehirlenen asker sayısı 731 değil, 3 bin’

SONRAKİ HABER

Çorum’da yolcu otobüsü köprüden uçtu: 48 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...