18 Mayıs 2017 22:07

Karsu Dönmez Mersin'de sevenleriyle buluştu

Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında sahne alan dünyaca ünlü caz sanatçısı Karsu Dönmez, dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Paylaş

Caz müziğinin dünyaca ünlü sesi Karsu Dönmez, Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında sahneye çıktı. Performansıyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Karsu Dönmez, konser sonunda sevenleriyle bir araya geldi.

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere, sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık bin 500 kişinin doldurduğu salonda sahneye çıkan Edison Caz Ödülü sahibi Karsu Dönmez, Türkçe eserlerin yanı sıra kendi yazdığı besteyi de seslendirdi. Sahnede izleyicilere teşekkür eden Dönmez, "Bu konser benim için çok özel. geldiğiniz için hepinizi teşekkür ederim" dedi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Karsu Dönmez, performansı ile sanatseverleri büyüledi. Konser sonunda uzun süre alkışlanan Dönmez, daha sonra sevenleriyle bir araya geldi.

Kalabalık arasında yaşlı bir kadını gören Dönmez, yerinden kalkarak ellerinden öptü. Dönmez, gece geç saatlere kadar Mersinli sevenleriyle hasret gidererek bol bol anı fotoğrafı çektirdi.

Piyanist, besteci ve caz sanatçısı Karsu Dönmez, Hollanda'nın en önemli sanatçıları arasında gösteriliyor. Confession ve Colors adlı albümleriyle müzik dünyasının büyük beğenisini toplayan sanatçı, dünyaca ünlü festival olan Nort Sea Jazz Fetivali, İstanbul Caz Festivali ve başta New York Carniege Hall olmak üzere pek çok önemli sahnede konserler gerçekleştirdi. Bunların yanı sıra sanatçının hayatı, Mercedes Stalenhoef tarafından 'Karsu- I Hide a Secret' adıyla belgesel filme çekildi.

Karsu Dönmez'i daha yakından tanımak isterseniz TEDxIstanbul'da yaptığı konuşmayı bu bağlantıdan izleyebilirsiniz. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Jülide Öz ve Mert Fırat'tan unutulmaz gece

SONRAKİ HABER

Galibiyetin anahtarı: Savunma ve hızlı başlangıç

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...