27 Nisan 2017 17:49

İstanbul'da bir kadın eski eşi tarafından öldürüldü

Samandıra'da yaşayan İlknur Memik, eski eşi tarafından tabanca ile kafasından vurularak öldürüldü. Eski koca Satı Özdemir kayıplara karıştı.

Paylaş

Olay, Samandıra Adil Mahallesi Şair sokak 33 numarada saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 39 yaşındaki İlknur Memik ile 62 yaşındaki eşi Satı Özdemir, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandılar.

Satı Özdemir akşam saatlerinde kendisiyle görüşmek için eski eşinin evine geldi. Konuştukları sırada Satı Özdemir yanında getirdiği tabanca ile İlknur Memik'in kafasına tek el ateş ederek oradan ayrıldı. 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralanan kadın kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri yaralı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Daha sonra Olay Yeri İnceleme ekipleri gelerek evde inceleme yaptı. İlknur Memik'in cesedi savcı incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Polis olayla ilgili araştırmalar yürütürken olaydan sonra kaçan Satı Özdemir’i yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

HDP: YSK’nin kesin sonuçları şaibeleri ortadan kaldırmaz

SONRAKİ HABER

Antalya'da açık yerlerde içki içmek yasaklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...