03 Mart 2017 14:04

Gökçek’in ‘Neden evet' mesajları belediye bütçesinden mi?

Melih Gökçek'in 'Neden evet'i konuşmak üzere katılacağı televizyon programının mesajları belediye bütçesinden mi karşılanıyor?

Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Beyaz TV'de katılacağı programın duyurusu binlerce kişinin telefonlarına kısa mesaj ile iletildi. “Neden evet diyoruz” diye başlayan mesajların bedelinin belediye bütçesinden mi, yoksa kanalın bütçesinden mi karşılandığı merak konusu oldu.

Beyaz TV'de Anayasa referandumuyla ilgili bu akşam yayınlanacak programa Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek katılacak. Program öncesi Ankaralı yurttaşların cep telefonlarına “Neden evet diyoruz? FETÖ gerçekleri, duymadıklarınızı duyacaksınız. Görüntülerle dehşete düşeceksiniz. Bu gece saat 21'de Beyaz TV'de. Melih Gökçek Beyaz TV’de” yazılı mesaj gönderildi.

Mesajın geldiği telefon numarası arandığında ise mesajda yazan duyurunun aynısı ses kaydından tekrarlanıyor. Ses kaydının sonunda “Mesajınızı bırakabilirsiniz” deniliyor.

Mesajların belediye tarafından mı, yoksa Beyaz TV tarafından mı gönderildiği ise belli değil. Durum “Gökçek, belediye kaynaklarını 'evet' kampanyası yapmak için mi kullanıyor?” sorusunu akla getiriyor.

Benzer mesaj daha önce de Ankara Tren Garı'nda gerçekleşen 10 Ekim katliamının ardından, katliama ilişkin Gökçek’in katıldığı başka bir televizyon programı için yine aynı numaradan on binlerce kişiye mesaj gönderilmişti. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Haklısın, çok şey değişiyormuş’

SONRAKİ HABER

‘Egemen için dünya bir oyun alanı’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...