16 Haziran 2012 14:36

Yine ihmal, yine iş cinayeti

ANKARA Havaalanı yolu üzerinde bulunan “FarHym öncü” fabrikasında meydana gelen iş kazasında Haluk Bozkurt ve Ercan Canikli isimli işçiler ağır şekilde yaralandı. Ankara Hastanesine kaldırılan işçilerden Haluk Bozkurt halen yaşam savaşı veriyor, Ercan Canikli ise yoğun bakımdan çıkarıldı.Man Türkiye AŞ’nin Esen

Yine ihmal, yine iş cinayeti
Paylaş

ANKARA Havaalanı yolu üzerinde bulunan “FarHym öncü” fabrikasında meydana gelen iş kazasında Haluk Bozkurt ve Ercan Canikli isimli işçiler ağır şekilde yaralandı. Ankara Hastanesine kaldırılan işçilerden Haluk Bozkurt halen yaşam savaşı veriyor, Ercan Canikli ise yoğun bakımdan çıkarıldı.

Man Türkiye AŞ’nin Esenboğa Havalimanı yolu 22. kilometrede bulunan fabrikasında, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün de katıldığı törenle Kataforez (Özel bir boya sistemi) Tesis açılış töreni yapılırken, açılıştan saatler önce iş kazası yaşandı. İş kazasının yaşandığı işyeri, Man’a yedek parça üreten Alman menşeli FarHaym Öncü fabrikası. Mesafe olarak birbirlerine yakın iki fabrika, biri diğerine yedek parça üretiyor.  İşte bu fabrikada işçilerden Haluk Bozkurt ve Ercan Canikli pres makinesine sıkışarak kaza geçirdiler. Hemen Ankara Hastanesine kaldırılan işçilerden Haluk Bozkurt’un belden aşağısının felç riski olduğu öğrenildi. 9 yıldır bu fabrikada çalışan Bozkurt emekliliğe gün sayıyordu. Yoğun bakımdan çıkarılan Ercan Canikli ise arkadaşına göre daha şanslı. İşçilerin hastanedeki tedavisi sürüyordu. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İşçiler TOGO mağaza önlerini boş bırakmıyor

SONRAKİ HABER

İşten çıkarılan 46 işçi için işe iade kararı çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...