16 Şubat 2017 06:49

Westbrook'tan bir triple double daha

Russell Westbrook, Oklahoma City Thunder'ı Knicks karşısında galibiyete taşırken bu sezonk i 27. triple double'ına imza attı.

Paylaş

NBA’de All-Star arası öncesi son maçlar oynanıyor. En Değerli Oyuncu(MVP) adayları Russell Westbrook ve James Harden, ara öncesi son maçlarında bir kez daha triple-double’a imza attı.

Oklahoma City Thunder, sahasında New York Knicks’i 116-105 yendi. Russell Westbrook, 38 sayı 14 ribaunt 12 asistle sezonun 27. triple double’ına imza attı. Westbrook, NBA tarihinde bir sezonda en fazla triple double yapanlar listesinde 3.’lüğe yükseldi.

Westbrook’un önünde Wilt Chamberlain’in 1967/68’deki 31 triple double’ı ve Oscar Robertson’ın 1961/62’deki 41 triple double’ı bulunuyor.

Westbrook’un şu ana kadar 57 maça çıktığı ve normal sezonun bitimine 25 maç kaldığı hesap edilirse, Chamberlain’i geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Houston Rockets, sahasında, son dönemin formda takımı Miami Heat’e 117-109 yenildi. James Harden’ın 38 sayı 12 ribaunt 12 asisti galibiyet için yeterli olmadı. Heat’te Hassan Whiteside 23 sayı 14 ribaunt 5 blokla oynadı. Dion Waiters 23 sayı 9 ribaunt 7 asistle ona eşlik etti.

Doğu Konferansı’nda başa güreşen takımlardan Cleveland Cavaliers, Boston Celtics ve Toronto Raptors sahadan galibiyetle ayrıldı.
Batı Konferansı’nın zirvesindeki Golden State Warriors’la, San Antonio Spurs de rakiplerini rahat geçti ve All-Star arasına mutlu girdi. (SPOR SERVİSİ)

Mithat Fabian Sözmen: Triple-double devrimi... Neden şimdi?

ÖNCEKİ HABER

Örtülü ödenekten ilk ayda rekor harcama

SONRAKİ HABER

Sur'da acele kamulaştırmaya iptal başvurusu reddedildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...