20 Eylül 2016 16:34

Binoche, Wood, Hakmanve dahası Filmekimi’nin afiş serisinde

Filmekimi bu yıl 51 filmlik zengin programının yanında 15.inci yıla özel hazırlanan afişleriyle de dikkat çekiyor.

Paylaş

Filmekimi, her yıl olduğu gibi, dünya festivallerinde gösterilmiş, ödüller almış, eleştirmenlerin ve izleyicilerin ilgisini çekmiş ve merakla beklenen yeni yapımları içeren zengin programıyla Ekim ayının en çok konuşulan sinema etkinliği olacak. Filmekimi, 

Filmekimi bu yıl 51 filmlik zengin programının yanında 15.inci yıla özel hazırlanan afişleriyle de dikkat çekiyor. Bu yıl “Sonbaharın rengi Filmekimi” temasıyla hazırlanan afişlerde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Juliette Binoche, Berenice Bejo, Angeliki Papoulia, Şebnem Bozoklu’nun yanı sıra Elijah Wood, Fırat Çelik ve Berk Hakman bu yıl Filmekimi rengine bürünerek afişlere yüzlerini veriyor.

Fransa’nın en ünlü oyuncularından, bu yıl Filmekimi programında Slack Bay / Ma Loute filminde rol alan Juliette Binoche, Artist ve bu yıl programda yer alan Sweet Dreams / Tatlı Rüyalar’ın güzel oyuncusu Berenico Bejo, Yüzüklerin Efendisi serisinin yıldızı Elijah Wood, yönetmen Yorgos Lantimos’un Dogtooth / Köpek Dişi, Alpler ve The Lobster filmlerindeki performanslarıyla dikkati çeken Angeliki Papoulia yer alıyor. 

Türkiye’den ise Filmekimi programında dünya prömiyerini Cannes’da Eleştirmenlerin Haftası bölümünde yapan Albüm filminin başrol oyuncusu Şebnem Bozoklu ve Filmekimi’nin sıkı takipçilerinden sinema, tiyatro ve dizi oyuncuları, Welcome, Ay Büyürken Uyuyamam, 8 Saniye filmleriyle “Fatmagül’ün Suçu Ne”, “Gönül İşleri”, “Poyraz Karayel” dizilerinden tanıdığımız Fırat Çelik ile Saklı Yüzler, Tepenin Ardı filmleri ve “Hatırla Sevgili”, “Mazi Kalbimde Yaradır”, “Hayatımın Aşkı” dizilerinde rol alan Berk Hakman afişlerde yer alıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)


 

ÖNCEKİ HABER

Suriye’de ateşkes bitti, çatışmalar başladı

SONRAKİ HABER

Yarım asırlık yol çilesi!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...