28 Nisan 2012 15:03

‘Bu yolda birlikte yürüyeceğiz’

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (MÜSİAD) 21. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, “28 Şubat sürecinde ne çektiğimizi bir siz bir de Allah biliyor” dedi.28 Şubat sonrası Türkiye ekonomisinin büyük darbe aldığını söyleyen Erdoğan, “Acaba kimler vurgun yap

‘Bu yolda birlikte yürüyeceğiz’
Paylaş

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (MÜSİAD) 21. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, “28 Şubat sürecinde ne çektiğimizi bir siz bir de Allah biliyor” dedi.

28 Şubat sonrası Türkiye ekonomisinin büyük darbe aldığını söyleyen Erdoğan, “Acaba kimler vurgun yaptı. İşte o vurgunu yapanların hesaba çekilmesi lazım. Suç duyurusunda bulunuyorum buradan” dedi.
“Hiç kimse kusura bakmasın 28 Şubat, Anadolu’nun bu başarılı iş adamlarına vurulan bir darbedir” diyen Erdoğan, muhalefet partilerine de yüklendi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için Erdoğan, 28 Şubat operasyonlarını kastederek,“15 gün içinde tam 3 kez çark etme becerisi göstermiştir” ifadelerini kullandı. BDP’nin Kürt sorununun çözülmesini istemediğini öne süren Erdoğan, “Benim Kürt kardeşlerimin temsilcisi BDP değildir” dedi.

Erdoğan konuşmasının sonunda, “MÜSİAD’ın bu yolda bizimle olduğuna yürekten inanıyoruz. Bize yol arkadaşlığı yapacağına yürekten inanıyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Emeğin hakkını isteyenler alanlarda olacak

SONRAKİ HABER

Tabiplerin genel kurulunda ‘duyarlılık’ tartışması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...