09 Kasım 2015 05:20

Kobe Bryant, Madison Square Garden'a 'elveda' dedi

Paylaş

NBA’de Los Angeles Lakers’ın yaşayan efsanesi Kobe Bryant’ın, spor sahalarının ‘Mekke’si’ olarak adlandırılan New York şehrindeki Madison Square Garden’a yaptığı muhtemel son ziyaret pek de iyi geçmedi. Ev sahibi New York Knicks sahadan 99-95 galip ayrılırken, Kobe Bryant 19’da 6 isabetle 18 sayıda kaldı. Maç öncesi Koç Byron Scott, 37 yaşındaki Bryant için bu sezonun son sezon olabileceğini açıkladı. Geçtiğimiz yılı sakat geçiren Bryant, eski formunun epey uzağında. Lakers ilk 6 maçında 5 yenilgi alırken ‘Kara Mamba’, yalnızca yüzde 32 şut isabetiyle 16.5 sayı ortalama tutturmuş durumda. Sezona iyi başlangıç yapamayan bir başka skorer yıldız Carmelo Anthony, 24 sayı atarak Knicks’in galibiyeti elde etmesine yardımcı oldu. Anthony, sahanın da en skoreriydi.

20. sezonunu geçiren Bryant, maç sırasında sık sık “MVP” tezahüratlarıyla selamlandı. Maç sonrası yaptığı açıklamada bu salonda kariyerinin en önemli performanslarından bazılarına imza attığını hatırlatan Bryant, Madison Square Garden’ın kendisi için öneminden bahsetti. Carmelo Anthony de “Eğer bu son buluşma olacaksa onu özleyeceğim” dedi.

Doğu Konferansı’nda Merkez Grubu’ndaki önemli buluşmada Cleveland Cavaliers, Indiana Pacers’ı sahasında 101-97 yendi. Cavaliers’ta LeBron James 29 sayı 6 ribaunt 4 asist, Kevin Love 22 sayı 19 ribaunt 3 blokla oynadı. Pacers’ta sakatlık sonrası eski formuna yaklaşmaya başlayan Paul George’un 32 sayı 11 ribaunt 6 asistlik performansı yeterli olmadı.

Miami Heat, sahasında sezona iyi bir başlangıç yapan Toronto Raptors’u 96-76 yenmeyi başardı. Hassan Whiteside 20 sayı 11 ribaunt 6 blokla devleşirken Chris Bosh ise 23 sayıyla sahanın en skoreri oldu.

Batı Konferansı’nda Oklahoma City Thunder, evinde Phoenix Suns’ı 124-103 mağlup etti. Maçta Thunder adına Kevin Durant 32, Russell Westbrook ve Enes Kanter ise 21’er sayı kaydetti.

Portland Trail Blazers’a konuk olan Detroit Pistons ise 41-11’lik son periyot performansıyla sahadan 120-103 galip ayrıldı. Detroit’te Andre Drummond 29 sayı 23 ribaunt 3 blok 2 top çalma, Reggie Jackson ise 40 sayı 5 ribaunt 5 asist üretti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Emniyet, 6 bin polis adayı alacak

SONRAKİ HABER

Askerler CHP'ye, polisler AKP'ye oy verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...