13 Ağustos 2015 04:10

Deprem, Yalovalıları sokağa döktü

Marmara Denizi Yalova açıklarında 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin verilerine göre deprem, saat 04.01'de, Marmara Denizi Yalova açıklarında yerin 10,6 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Sarsıntı, Yalova ve çevre illerde de hissedildi.

Paylaş

Marmara Denizi Yalova açıklarında meydana gelen 3,8 büyüklüğündeki deprem, yurttaşları gece yarısı sokağa döktü. 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümüne 4 gün kala yaşanan sarsıntı, Yalova'da paniğe sebep oldu.

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre merkez üssü Yalova olan 3,8 büyüklüğündeki deprem, şehirde ve yakın çevrede büyük bir etkiyle hissedildi. Gece yarısı olmasına rağmen sokaklara çıkan vatandaşlar, depremin etkisinin belirtilen şiddete oranla daha çok hissedildiğini dile getirdi. Bazı vatandaşlar çocuklarıyla, bazı vatandaşlar ise tekerlekli sandalyeyle dışarı çıkarken, yaşanan korku sonrası caddelerde gruplar halinde endişeli bekleyişlerin olduğu gözlendi. (Yalova/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Yazarlar, Tarık Dursun K.'yı yazdı

SONRAKİ HABER

BM Afrika Barış Gücü başkanı görevden alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...