11 Mart 2009 01:00

1 Mayıs afişi yarışmayla seçilecek


Emek Partisi, gelenekselleştirdiği 1 Mayıs Afiş Yarışması’nın bu yıl dördüncüsünü gerçekleştiriyor. Birinciliğe değer bulunan eser, Emek Partisi tarafından 1 Mayıs 2009 afişi olarak basılıp, duyuru ve etkinliklerde kullanılacak. Emek Partisi, düzenlediği afiş yarışması için “kriz ve İşçi Sınıfı” konusunu seçmiş.
Yarışmanın son başvuru tarihi 31 Mart 2009. Her yarışmacı yarışmaya en fazla 3 eserle katılabilecek. Yarışmanın birincilik ödülü 2 bin TL, ikincilik ödülü 500 TL, üçüncülük ödülü ise 300 TL olarak belirlendi. Afişler, 28 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında Karşı Sanat Galerisi’nde sergilenecek.
Yarışmanın seçici kurulunda şu isimler bulunuyor: Aydın Çubukçu (Evrensel Kültür Dergisi Genel Yayın Yönetmeni), Döndü Taka (KESK/BES Genel Sekreteri), Ersin Salman (İletişim Uzmanı), Eylem Ateş (Türk-İş/Hava-İş Sendikası 2. Başkanı), Feyyaz Yaman (Görsel Tasarımcı), Işıl Döneray (Grafik Tasarımcı), İbrahim Çiftçioğlu (Ressam), Murat Celep (Grafik Tasarımcı), Nebile Irmak (DİSK/Genel İş Konut İşçileri Şube Başkanı), Ömer Durmaz (Grafik Tasarım Dergisi Yayın Yönetmeni/Grafik Tasarımcı), Rauf Kösemen (Grafik Tasarımcı/İKÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğr. Gör.), Sinan Niyazioğlu (MSGSÜ Grafik Bölümü Ar.Gör.). (İSTANBUL)
Bilgi için: (212) 361 25 12

Evrensel'i Takip Et