01 Mart 2011 13:50

HAK-İŞ temsilcisi AKP yöneticisi gibi konuştu

HAK-İŞ Çorum İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı İbrahim Eceviş, AKP’ye yaptığı ziyarette “sendikacıdan” çok “AKP’nin gönüllü bir üyesi” gibi konuştu.AKP’nin Türkiye’nin son 10 yılına iktidar anlamında damga vuran bir parti olduğunu söyleyen Eceviş, &l

HAK-İŞ temsilcisi AKP yöneticisi gibi konuştu
Paylaş

AKP’nin Türkiye’nin son 10 yılına iktidar anlamında damga vuran bir parti olduğunu söyleyen Eceviş, “AKP’nin bugüne kadar il bazındaki yöneticileri ve milletvekilleri her zaman dostlarımız ve arkadaşlarımız olmuştur. Yine milletvekilleri içerisinde konfederasyonumuzda uzun dönem görev yapan Agâh Kafkas bulunuyor. Hizmet-İş’in kurucu onursal genel başkanı Hüseyin Tanrıverdi de AKP’nin yönetim mekanizmasında yer alıyor. Bu nedenle kendimizi yabancı hissetmiyoruz” dedi.

Eceviş, AKP’nin sosyal güvenlik alanında yaptığı hizmetlerin işçi camiası tarafından takdirle karşılandığını öne sürdü. İşçilerin daha önceki dönemlerde hastanelerde sırada beklediğini, üniversite ve devlet hastanelerine kabul edilmediğini anlatan Eceviş, “Sosyal güvenlik alanında yapılan çalışmalar sonucunda her türlü hastanede tedavi edilme imkanı bulduk” diye konuştu.

En son yapılan referandumda Hak-İş olarak ‘evet’ çıkması adına gönüllü çalışma yaptıklarını da hatırlatan Eceviş, “Türkiye’nin daha fazla demokrasi ve özgürlüğe ihtiyacı var. Dostlarımızın, kardeşlerimizin başarısı için biz onlara her zaman destek oluruz, yardım ederiz. Bunu yaparken de hiçbir şekilde karşılık beklemeyiz. Dostlarımızın merdivenleri çıkarken her zaman başarılı olmasını isteriz” ifadelerini kullandı. (Çorum/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bingöl ve Ağrı’da 5 kişi tutuklandı

SONRAKİ HABER

YÖK başkanı mı ticaret bakanı mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...