24 Mayıs 2015 09:10

HDP’li adaylar pedal çevirdi

HDP Antalya milletvekili adayları Nuray Erçağan ve İshak Kahraman HDP Konyaaltı ilçe örgütünün düzenlediği bisikletli propaganda gezisine katılarak HDP’nin ekoloji mücadelesi veren bir parti olduğuna dikkat çekti.

Paylaş

HDP Antalya milletvekili adayları bisikletle Konyaaltı ilçesinde seçim turu attı.

HDP Antalya milletvekili adayları Nuray Erçağan  ve İshak Kahraman HDP Konyaaltı ilçe örgütünün düzenlediği bisikletli propaganda gezisine katılarak HDP’nin ekoloji mücadelesi veren bir parti olduğuna dikkat çekti.  

Lunapark Otoparkı’nda bir araya gelen yaklaşık 20 bisikletli genç ve milletvekili adayları

Atatürk Caddesi’nden başlayarak 10.cadde, 1.cadde ve 2.caddeyi izleyerek sahil yolu Konyaaltı plajlarına pedal çevirdiler yollarda halkın yoğun olumlu tepkilerini ve alkışlı desteğini gören bisikletlilere yoldan da bir hayli bisikletli genç katıldı. Basın açıklamasının yapılacağı bölgede stant açan HDP’liler tarafından sloganlar ve alkışlarla karşılanan bisikletçiler adına HDP İlçe Eş Başkanı Sinan Tan basın açıklaması yaptı.

Doğayla dost bir insanlık anlayışını savunduklarını belirten HDP İlçe Eş Başkanı Tan şunları söyledi:“Doğayı ve insanı yok sayan kapitalist sistemin tek amacı kâr elde etmektir. Kapitalizme karşı doğayı tüm canlıların yaşam hakkını koruyacağız kırda kentte doğa ve yaşam haklarını koruma mücadelesi veren herkesin taleplerini yaşama geçireceğiz. Nükleer enerji yatırımlarını durduracağız.Hayvan sevgisini de al gel diyoruz. Bizler tüm canlıların yaşam hakkını savunuyoruz.” Tan, halka seslenerek, HDP’ye oy çağrısı yaptı. (AntalyaEVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Şimşek’ten 'çerez' açıklaması

SONRAKİ HABER

AKP mitingine katılım için tehdit, soruşturma, fişleme!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...