06 Nisan 2015 12:57

İnşaatlarda 2 işçi daha can verdi

Paylaş

Niğde'de devrilen vincin altında kalan işçi 38 yaşındaki Osman Güngör hayatını kaybetti.

Efendibey Mahallesi'ndeki TOKİ inşaatlarında saat 10.00 sıralarında meydana gelen kazada Durmuş Ali Akkaya'nın kullandığı vinç, yük kaldırıldığı sırada işçi Osman Güngör'ün üzerine devrildi. Vincin altından ağır yaralı olarak çıkartılan Güngör, ambulansla kaldırıldığı Niğde Devlet Hastanesi'ne tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bir süre önce çalışmak için memleketi Muş'tan Niğde'ye geldiği belirtilen Osman Güngör'ün ölümüyle ilgili vinç operatörü Durmuş Ali Akkaya gözaltına alındı. (DHA)

KONYA'DA DA İŞ CİNAYETİ YAŞANDI
Konya merkezde çalıştığı inşaatın birinci katından düşen 45 yaşındaki Fevzi Altunkaynak isimli işçi yaşamını yitirdi. İnşaatın birici katınında balkonda dış cephede montolama kaplaması yaparken düşen Altunkaynak, kaldırıdığı Başkent Hastanesinde kurtarılamadı.

Mardin'li olan 3 çocuk babası Fevzi Altunkaynak'ın kaldırıldığı hastaneye giden HDP Konya İl Eşbaşkanları, Konya İHD temsilcileri ve çok sayıda yurttaş acı haberi burada aldı. Hastaneden alınıp memleketine gönderilecek olan cenaze, Mardin'in Dargeçit ilçesinde defnedilecek. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Pertek’te işten çıkarılan işçiler direnişe başladı

SONRAKİ HABER

Hem camiyi, hem kiliseyi IŞİD’den koruyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...