10 Şubat 2012 05:10

Memur Sen’de faiz çatlağı

MEMUR-SEN’in bankalarla yaptığı anlaşmalara karşı çıkan Bem Bir-Sen Ankara şube başkanları konfederasyon önünde protesto eylemi yaptı.Bem Bir-Sen şube başkanları, Memur-Sen’in, internet sitelerinde ve sendika tarafından basılan materyallerinde kimi bankaların reklamlarını yayınlamasına itiraz etti.Memur-Sen Genel Merkezi önün

Memur Sen’de faiz çatlağı
Paylaş

Bem Bir-Sen şube başkanları, Memur-Sen’in, internet sitelerinde ve sendika tarafından basılan materyallerinde kimi bankaların reklamlarını yayınlamasına itiraz etti.

Memur-Sen Genel Merkezi önünde bir araya gelen şube başkanları adına konuşan Hanefi Sinan, Memur-Sen’in kurucu Başkanı Mehmet Akif İnan’ın faizin haram olduğuna ilişkin sözlerine atıf yaptı. Sinan, İnan ve arkadaşlarının sendikayı yönettiği dönemde bankaların banklarına dahi oturmadıklarına vurgu yaparak, Memur-Sen’in bu konuda hassas bir duruş sergilemesi gerektiğini ifade etti. Sinan, kimi bankaların reklamlarını, sendikanın basılan yayınlarına ve internet sitelerine konularak bankanın sendika tarafından propagandasının yapılmasının doğru olmadığını söyledi. Eylemde konfederasyonun bu politikasından vazgeçmesi çağrısı yapıldı. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Adana'da ev baskınları: 35'i aşkın gözaltı

SONRAKİ HABER

Yunanistan’da iki günlük genel grev başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...