02 Aralık 2015 09:28

Sur’da polise silahlı saldırı düzenleyen kadın öldürüldü

Diyarbakır'ın Dağkapı Meydanı’nda polise silahlı saldırıda bulunan bir kadın öldürüldü. Emniyet olaya ilişkin video görüntülerini basına dağıttı.

Paylaş

Tahir Elçi’nin katledildiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yeniden ilan edilen sokağa çıkma yasağı sırasında Dağkapı Meydanı’nda polise silahlı saldırıda bulunan bir kadın öldürüldü. Emniyet olaya ilişkin video görüntülerini basına dağıttı. 

Sıkıyönetim uygulamalarını protesto etmek için Dicle Üniversitesi öğrencileri Dağkapı Meydanı’nda nöbet başlatırken, Diyarbakır halkı da meydanda toplandı. Bu sırada polis kontrol noktasına gelerek silahlı saldırıda bulunan bir kadın öldürüldü. Polisin olaya ilişkin basına dağıttığı görüntülerde güvenlik noktasında üst araması yapan kadın polislere, bir kadın tarafından silahlı saldırı düzenleniyor. Kadın polisin, üzerindeki çelik yelekle kurtulduğu belirtilirken, saldırıda bulunduğu belirtilen kadın ise polislerce vurularak öldürüldü. Polisler cenazesi yerde yatan kadının yanına kimseyi yaklaştırmadı. Kafasından ve göğsünden vurulduğu belirtilen kadının cansız bedeni uzun süre yerde kaldı. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

Zonguldak’ta liman çöple doldu

SONRAKİ HABER

Lavrov: Türk Dışişleri’nin görüşme talebine olumlu bakıyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...