19 Ekim 2013 06:00

Banvit, TOFAŞ’ı ağırlıyor

Sezona Euroleague’de çok iyi bir başlangıç yapan Türkiye basketbolunda lig heyecanı da ikinci haftasıyla devam ediyor.

Hafta içinde Euroleague temsilcileri Galatasaray, Fenerbahçe ve Anadolu Efes, sahadan galibiyetle ayrılmıştı.Eurocup’ta ise Pınar Karşıyaka ve Banvit kazanmış, Beşiktaş ve Aykon TED Ankara ise sahadan boynu bükük ayrılmıştı.

Lig heyecanında ise bugün Euroleague’de mücadele eden takımlar sahaya ayak basmayacak. Saat 15.00’te Uşak Sportif-Aykon TED Ankara maçıyla başlayacak olan 2.hafta müsabakalarında program şöyle: Saat 16.00 Torku Konya Selçuk Üniversitesi - Aliağa Petkim, 16.00 Trabzonspor Medical Park - Olin Edirne, 18.00 Banvit – TOFAŞ, 18.00 Pınar Karşıyaka - Mersin Büyükşehir Belediyesi.

Dev maçlara ev sahipliği yapacak olan yarının programıysa şöyle:
13.00 Galatasaray Liv Hospital – Beşiktaş, 15.30 Fenerbahçe Ülker - Anadolu Efes, 18.00 Türk Telekom - Royal Halı Gaziantep. (SPOR SERVİSİ)
 

Evrensel'i Takip Et