16 Temmuz 2011 09:25

Çatışmada 1 kişi yaşamını yitirdi

SİİRT’te polis aracına düzenlenen silahlı saldırı sonucunda Komiser Osman Demir’in yaşamını yitirişinin ardından başlatılan operasyon sonucunda çıkan çatışmada bir kişi yaşamını yitirdi.Yenimahalle Haydar Koyuncu Caddesi’nde devriye görevi yapan polis otosuna dün saat 21.30 sularında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce

Çatışmada 1 kişi yaşamını yitirdi
Paylaş

SİİRT’te polis aracına düzenlenen silahlı saldırı sonucunda Komiser Osman Demir’in yaşamını yitirişinin ardından başlatılan operasyon sonucunda çıkan çatışmada bir kişi yaşamını yitirdi.

Yenimahalle Haydar Koyuncu Caddesi’nde devriye görevi yapan polis otosuna dün saat 21.30 sularında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı düzenlenmesi sonucu Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinde görevli Komiser Osman Demir’in yaşamını yitirmesinin ardından başlatılan operasyon sabaha kadar devam etti.

Sürdürülen operasyon sonucunda Siirt merkez Conkbayır Mahallesi’nde saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen bir kişi ile polis arasında çatışma çıktı. Çatışma sonucunda bir kişi yaşamını yitirirken, bir polis de yaralandı. Yaralı polis, hastanede tedavi altına alındı. (SİİRT)

ÖNCEKİ HABER

Varlı’nın görevden alınmasına Danıştaydan ret

SONRAKİ HABER

Gıda güvenliği çalıştayı Ankara’da yapıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...