09 Aralık 2014 19:50

Prestij maçında da Galatasaray 4 golle yenildi

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun son maçında Arsenal ilk maçta 4-1 mağlup ettiği Galatasaray'ı İstanbul'da da 4-1 mağlup etti. Avrupa defterini daha önceden kapatan Galatasaray, Arsenal karşısında verdiği prestij mücadelesinde de sahadan mağlup ayrıldı.

Paylaş

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem David Fernandez Borbalan'ın düdük çaldığı maçta Arsenal'e farklı galibiyeti getiren golleri 3 ve 90+2. dakikalarda Podolski ile 11 ve 29. dakikalarda Ramsey attı. Galatasaray'ın tek golünü ise 88. dakikada frikikten Wesley Sneijder attı.

Bu sonuçla Galatasaray, Avrupa defterini 1 puanla son sırada tamamlarken, Arsenal ise 13 puan ve averajla grubu ikinci sırada tamamladı.

Grubun diğer maçında ise Borussia Dortmud ile Anderlecht 1-1 berabere kaldı. Borussia Dortmund 13 puan ve averajla liderliğini korurken, Anderlecht ise puanını 6'ya çıkardı ve 3. sıradaki yerini korudu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 4 GRUPTA SON MAÇLAR OYNANDI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında son hafta maçları oynandı.

D Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, İngiltere'nin Arsenal takımına 4-1 yenilerek, 1 puanla grubu son sırada tamamladı. Gruptaki diğer maçta Borussia Dortmund, Anderlecht ile 1-1 berabere kalarak, grubu lider tamamladı. D Grubu'nda Arsenal ise grup ikincisi olarak bir üst tura yükselirken, grup üçüncüsü Anderlecht de UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve gruplardan çıkan takımlar şöyle:

A GRUBU

Juventus: 0 - Atletico Madrid: 0

Olympiakos: 4 - Malmö FF: 2

(Atletico Madrid lider, Juventus ikinci olarak gruptan çıktı. Olympiakos ise UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.)

B GRUBU

Liverpool: 1 - Basel: 1

Real Madrid: 4 - Ludogorets Razgrad: 0

(Real Madrid lider, Basel ikinci olarak gruptan çıktı. Liverpool ise UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.)

C GRUBU

Benfica: 0 - Bayer Leverkusen: 0

Monaco: 2 - Zenit St. Petersburg: 0

(Monaco lider, Bayer Leverkusen ikinci olarak gruptan çıktı. Zenit St. Petersburg ise UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.)

 

 

 

ÖNCEKİ HABER

Mersin'de öğrenci servisine silahlı saldırı: 1 yaralı

SONRAKİ HABER

İtalya’da Cenova rüzgarı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...