09 Aralık 2014 15:38

Başkanlar Ali İsmail Korkmaz tişörtü giydi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile merkez Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Ali İsmail Korkmaz Vakfı'na destek amacıyla 'Düşlerinde Özgür Dünya' yazılı tişörtler giyip fotoğraf çektirdi.

Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen ile aynı partiden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Ahmet Ataç üzerinde Eskişehir'de geçen yıl Gezi Parkı protestoları sırasında polis ve sivil kişilerin saldırısına uğrayıp 38 gün komada kaldıktan sonra ölen Anadolu Üniversitesi öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın fotoğrafının yer aldığı 'Düşlerinde Özgür Dünya' yazılı tişört giydi. Büyükerşen, Kurt ve Ataç, Ali İsmail Korkmaz'ın yapmayı düşlediği projeleri gerçekleştirmek üzere kurulan vakfa destek amacıyla tişört giydiklerini belirterek bu anlamlı kampanyaya katılmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

'DÜŞLERİNDE ÖZGÜR DÜNYA'

Genç bir tasarımcının tasarladığı 'Düşlerinde Özgür Dünya' tişörtlerinden elde edilecek gelir Ali İsmail korkmaz Vakfı'na bağışlanacak. 8 farklı renkte tasarlanan tişörtler Ali İsmail'in farklılıklar üzerindeki birleştiriciliği ve hep bir ağızdan farklı renkler altında haykırılan 'Düşlerinde Özgür Dünya' marşına dayanıyor. Tüm taraftarlar üzerinde Ali İsmail adının ortak nokta oluşundan yola çıkılarak başlatılan projeye birçok sanatçı da destek veriyor. Tişörtlerin satışı ise ise 'www.duslerindeozgurdunya.com' sitesinden gerçekleştiriliyor. (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

İngiltere Başbakanı David Cameron Ankara'da

SONRAKİ HABER

Altın fiyatları iki ayın zirvesinde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa