16 Temmuz 2011 07:45

Medya patronundan ‘özür makalesi’

İNGİLTERE’de yasa dışı telefon dinlediği için kapatılan “News of the World” Gazetesinin Sahibi  Medya Patronu Rupert Murdoch, gazetelerinde yayımlamak üzere bir “özür makalesi” yazdı. News International tarafından yayımlanan “Özür Dileriz” başlığı taşıyan ve “İyi dileklerimle, Rupert

Medya patronundan ‘özür makalesi’
Paylaş

İNGİLTERE’de yasa dışı telefon dinlediği için kapatılan “News of the World” Gazetesinin Sahibi  Medya Patronu Rupert Murdoch, gazetelerinde yayımlamak üzere bir “özür makalesi” yazdı. 

News International tarafından yayımlanan “Özür Dileriz” başlığı taşıyan ve “İyi dileklerimle, Rupert Murdoch” imzası ile sona eren metinde Murdoch, News of The World gazetesinin “büyük kabahatler”inden dolayı üzgün olduğunu belirtti. Murdoch, bundan etkilenen kişilere yönelik olarak  “Bu kişileri incittiğimiz için en derin özürlerimizi sunarız” dedi.  Murdoch sorunların ve zararların giderilmesi için ilerleyen günlerde ciddi adımlar atacaklarını, bu konudaki ayrıntılara ilişkin daha sonra yeni açıklamalar yapacaklarını ifade etti. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

ABD-Vietnam tatbikatına Çin tepkisi

SONRAKİ HABER

İlk izlenimler: Yoğun bombardıman yaşandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...