08 Aralık 2014 15:39

AB Heyeti CHP, HDP ve Erdoğan’ı ziyaret etti

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini Başkanlığı'ndaki AB heyeti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı TBMM'deki makamında Cumhurbaşkanı Erdoğanı’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ziyaret etti.

Paylaş

Selahattin Demirtaş, Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini başkanlığındaki heyeti meclisteki makam odasında kabul etti. Demirtaş heyet ile yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Ortadoğu'da ve başta Kobanê olmak üzere Rojava'da yaşanılan gelişmeler, Suriye krizi, çözüm süreci ile Türkiye-AB ilişkilerinin ele alındığı belirtildi.

ERDOĞAN, AB HEYETİNİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu AB Komiseri Johannes Hahn ve İnsani Yardım ve Kriz Yönetiminden Sorumlu AB Komiseri Christos Stylianides'i Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti.  (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Bölgede OHAL uygulaması!

SONRAKİ HABER

Yavuz Bingöl türküleri çalmayacaklar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...