17 Şubat 2011 02:22

‘Ucube’ oteli çeken muhabirlere saldırı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 08 Ocak 2011 tarihinde açılışını yaptığı Grand Castle otelin görüntüsünü almak isteyen gazetecilere, otel yöneticileri ve personelleri tarafından cadde ortasında meydan dayağı atıldı. Gazetecilere saldıran otel yetkililerinin dayağından İHA Muhabiri Işık Çapanoğlu, DHA Muhabiri Dinç

‘Ucube’ oteli çeken  muhabirlere saldırı
Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 08 Ocak 2011 tarihinde açılışını yaptığı Grand Castle otelin görüntüsünü almak isteyen gazetecilere, otel yöneticileri ve personelleri tarafından cadde ortasında meydan dayağı atıldı. Gazetecilere saldıran otel yetkililerinin dayağından İHA Muhabiri Işık Çapanoğlu, DHA Muhabiri Dinçer Aktemur ile Kafkas Haber Ajansı Muhabiri Uğur Aydın nasibini aldı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle önlenen kavgada gazeteciler, suratlarına ve bacaklarına aldıkları darbeler ile yaralandılar.
OTELİN İKİ KATI KAÇAK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kars’ta İnsanlık Anıtı’nı ‘ucube’ diye nitelediği 8 Ocak günü açılışını yaptığı ve adını Büyük Kale Otel olarak değiştirdiği otelin ‘kaçak’ olduğu ortaya çıkmıştı. Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un kaçak olduğunu doğruladığı otelin kaçak olan iki katı hakkında yıkım kararı verildiğini belirtmişti. Konuyla ilgili olarak otelin görüntüsünü almaya giden İHA, DHA ve Kafkas Haber Ajansı muhabirleri görev yaptıkları sırada otelden çıkan çok sayıda personel tarafından dövüldü. Suratlarına ve ayaklarına darbeler alan muhabirler, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kurtarıldı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Öğrencilerden polis hakkında suç duyurusu

SONRAKİ HABER

Yılın en iyi fotoğrafları seçildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...