14 Temmuz 2011 09:30

Adapazarı Haydarpaşa treni 30 ay çalışmayacak

TCDD Bölge Müdürü Hasan Gedikli hızlı tren çalışması nedeniyle Adapazarı-Haydarpaşa tren hatlarının 30 ay çalışmayacağını söyledi.İl Koordinasyon Kurulu toplantısında başta öğrenciler olmak üzere her gün Adapazarı`ndan İstanbul istikametine gidip gelenleri ilgilendiren bir konu ele alındı. TCDD Bölge Müd

Adapazarı Haydarpaşa treni 30 ay çalışmayacak
Paylaş

TCDD Bölge Müdürü Hasan Gedikli hızlı tren çalışması nedeniyle Adapazarı-Haydarpaşa tren hatlarının 30 ay çalışmayacağını söyledi.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında başta öğrenciler olmak üzere her gün Adapazarı`ndan İstanbul istikametine gidip gelenleri ilgilendiren bir konu ele alındı. TCDD Bölge Müdürü Hasan Gedikli, hızlı trenin Köseköy-Gebze hattında başlayacağı çalışma nedeniyle Adapazarı-Haydarpaşa trenlerinin 30 ay boyunca çalışmayacağını söyledi.
Gedikli yüzlerce insanın mağduriyetinin giderilmesi için Kocaeli ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin çalışmalar bitene kadar toplu taşımaya çözüm bulacağını da ifade ederek her değişimin sancılı olacağını dile getirdi. ‘`Kara ve deniz ulaşımıyla sorun çözülecek``

YÜK TRENLERİ AKTARMA YAPACAK

30 ay süre zarfında Avrupa`dan gelen yük trenlerinin Kapıkule Muratlı Tekirdağ limanlarına gidip oradan Derince Limanına gelmek zorunda kalacağını da sözlerine ekleyen Gedikli, ‘`Yolcu ve banliyo hatlarının yanında yük trenleri de 30 ay boyunca Trakya bölgesinden aktarmalı gelecek (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Zaten

SONRAKİ HABER

Sağlık Bakanlığı eski tas eski hamam

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...