24 Kasım 2014 13:44

Katmerciler bir kez daha TOMA ihalesi kazandı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün daha önce açtığı 65 adet TOMA ihalesini kazanan eski AKP milletvekilinin ortağı olduğu Katmerciler A.Ş., şimdi de emniyet tarafından alınacak 50 adet TOMA ihaleyi kazandı.

Paylaş

Katmerciler A.Ş. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yaptığı 50 adet TOMA ihalesini kazandı. İhalenin bedeli 11 milyon 776 bin 500 avro. AKP eski milletvekili İsmail Katmerci, Katmerciler A.Ş.'nin yüzde 46 ortağı. Her bir TOMA 650 bin TL'ye geliyor.

Geçtiğimiz ekim ayında 40 milyon liraya 65 TOMA ihalesini kazanan Katmerciler A.Ş, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yaptığı 50 adet TOMA ihalesinin kazandı. 11 milyon 776 bin avro olduğu açıklanan ihaleyi kazanan Katmerciler A.Ş'nin yüzde 46 ortağının eski AKP milletvekili İsmail Katmerci olduğu biliniyor. .

HER BİR TOMA 650 BİN TL!

Söz konusu ihalenin TL karşılığı yaklaşık 32 milyon TL iken, her bir TOMA'nın değeri ise 650 bin TL'ye geliyor. İsmail Katmerci'nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Katmerciler A.Ş.'nin geçtiğimiz Ekim ayında üstlendiği ihalede ise her bir aracın değeri 615 bin TL olarak hesaplandı. (DİHA)

 

ÖNCEKİ HABER

İZENERJİ işçileri zaferlerini halaylarla kutladı

SONRAKİ HABER

Nükleer sürecinde sonuç yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...