20 Kasım 2014 11:11

Türk-İş genel başkanı hastaneye kaldırıldı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay, Kahramanmaraş'ta katıldığı eğitim seminerinin ardından kusma, bulantı ve baş ağrısı şikayetleri baş gösterince hastaneye kaldırıldı.

Paylaş

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay, Kahramanmaraş'ta katıldığı eğitim seminerinin ardından kusma, bulantı ve baş ağrısı şikayetleri baş gösterince hastaneye kaldırıldı.

Atalay, Türk-İş'in Kahramanmaraş'ta düzenlediği 'İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitim seminerine katıldıktan sonra öğle saatlerinde kusmaya başladı. Mide bulantısı ve baş ağrısı da olan Atalay, kaldığı otelin yanındaki özel bir hastaneye götürüldü. Acil serviste yapılan ilk tetkiklerinde yediği yemekten zehirlendiği belirlenen Atalay'ın hastanedeki tedavisi sürüyor. Hastane Başhekimi Dr. Kemal Yüzbaşıoğlu, Ergün Atalay'ın durumunun şimdilik iyi olduğunu belirterek şunları söyledi:"Türk-İş Genel Başkanımız sayın Ergün Atalay, bugün itibariyle şehrimize bir seminer amacıyla gelmişti. Seminer sırasında baş ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle hastanemize başvurmuştur. Acil servisimizde gerekli muayenesi yapıldıktan sonra ileri tetkik ve tedavi amacıyla servisimizde tedavisi devam etmektedir"

TABURCU EDİLDİ

Atalay, kaldırıldığı hastanede serum tedavisi uygulandıktan sonra taburcu eldi. Hastaneden yürüyerek çıkan Ergün Atalay, iyi olduğunu belirterek, "Bir yorgunluk, bitkinlik vardı. İyiyim elhamdülillah, şükür ediyorum Allah'ıma"dedi.

Yorgun olduğu gözlenen Ergün Atalay, son 24 saatte bir şey yemediğini de ifade edip konakladığı otelde istirahate geçti.

Haberi duyan aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yer aldığı çok sayıda kişi, Ergün Atalay'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Geceyi kentte geçireceği öğrenilen Atalay yarın Ankara'ya dönecek. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Hacettepe'de fişleme isyanı

SONRAKİ HABER

Seyit Ali Durmaz anıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...