18 Kasım 2014 15:41

Diyarbakır'da vurulan Astsubay’la ilgili 2 gözaltı

Diyarbakır'da eşi ile birlikte semt pazarında alışveriş yaparken maskeli iki kişinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitiren astsubay Necdet Aydoğdu, olayı ile ilgili olduğu iddiasıyla Y.E.T. isimli bir şahsın Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde gözaltına alındığı öğrenildi.

Paylaş

Diyarbakır'da geçen 29 Ekim'de eşiyle birlikte semt pazarında alışveriş yaptığı esnada vurulan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun ölümüyle ilgili olduğu iddia edilen Y.E.T.(30), Muğla'nın Ortaca ilçesinde gözaltına alındı. Polisin, C.A. isimli bir kişiyi de "yardım ve yataklık" yaptığı iddiasıyla gözaltına aldığı öğrenildi. Gözaltı sırasında bulunan silahın da saldırıda kullanılan silah olabileceği ileri sürüldü.

Gözaltına alınan 2 kişi ile aramalarda alıkonan malzemelerin, İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.

VALİDEN AÇIKLAMA

Muğla Valisi Amir Çiçek, gözaltına alınan Y.E.T. ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen istihbarat üzerine operasyon düzenlendi. Bir kişiyi aldık ama bu kişinin gerçekten silahı kullanıp kullanmadığını Adana Emniyet Müdürlüğü takip ediyor. Silahı o kullanmış mı kullanmamış mı, kesin bir şey söylememiz doğru değil. Zaten adli tahkikat yürütülecek. Doğrusu neyse ortaya çıkacak." denildi. Y.E.T'nin işlemlerinin ardından Adana'ya gönderileceği bildirildi.
(HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Gönül Çalışkan davasında karar verildi

SONRAKİ HABER

Tamir için içine girdiği beton mikserinde öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...