17 Kasım 2014 01:00

Mahalleli pis kokudan şikayetçi

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı mezra mahallesinde yaşayanlar evlerinin yakınından geçen kanalizasyondan şikayetçi. Kanalizasyondan yayılan kokunun mahalleyi yaşanılamaz hale getirdiğini kaydeden mahalleliler, sorunun çözümü için çağrı yapıyor.

Paylaş

Emin ÇOBAN
Birecik

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı mezra mahallesinde yaşayanlar evlerinin yakınından geçen kanalizasyondan şikayetçi.  Kanalizasyondan yayılan kokunun mahalleyi yaşanılamaz hale getirdiğini kaydeden mahalleliler, sorunun çözümü için çağrı yapıyor.

Konuyla ilgili konuştuğumuz mahalleli Özhan Çetin, “Mezranın tüm kanalizasyonu ve pis sularını bu kanala yönlendirmişler. Bu kanalizasyon evimizin dibindedir. Yılın her günü bu konu var ve artık duramıyoruz buralarda” diyor. Mahallelinin kullandığı su pompasının da kanalizasyona yakın olduğunu ifade eden Özkan, “Bu kanalı devlet su işleri yaptı. Adaların suyu bitince Fırat’tan su tahliyesi için yapıldı ama gelinen noktayı görüyorsunuz” dedi. Yetkili mercilere başvurduklarını ifade eden Çetin, kimsenin sorunlarıyla ilgilenmediklerini kaydetti.

ÖNCEKİ HABER

‘Yapabilseydim ben de silah alırdım’

SONRAKİ HABER

İstanbul’da kaçak ‘sübyan’ okulları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...