13 Temmuz 2011 09:21

NATO Ramazanda da vuracak

NATO ve Libyalı muhalifler, Muammer Kaddafi güçlerine yönelik saldırıların Ramazan'da da devam etmesi konusunda anlaştıklarını açıkladı.Libya'da muhalefet Ulusal Geçiş Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmud Cibril NATO Karargahı'nda Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen'le bir araya geldi. Cibril başkanlığındaki heyetin L

NATO Ramazanda da vuracak
Paylaş

NATO ve Libyalı muhalifler, Muammer Kaddafi güçlerine yönelik saldırıların Ramazan'da da devam etmesi konusunda anlaştıklarını açıkladı.

Libya'da muhalefet Ulusal Geçiş Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmud Cibril NATO Karargahı'nda Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen'le bir araya geldi. Cibril başkanlığındaki heyetin Libya operasyonunu yürüten NATO ile yapılan toplantıda, Libya'ya yönelik hava saldırılarının devam etmesine karar verildi. Buna gerekçe olarak, Kaddafi güçlerinin insanları tehdit etmesi gösterildi. Tehdit devam ettikçe operasyonların da süreceği mesajı verildi.

NATO’YA TEŞEKKÜR

Muhalif yetkili NATO saldırılarının Ramazan ayında durdurulması taleplerinin ele alındığı toplantıda  Muammer Kaddafi'nin meşruiyetini kaybettiğini ileri sürerek  Libya'nın geleceği ile ilgili vizyonları tartıştıklarını açıkladı. Libya sorununu ancak Libyalılar'ın çözeceğini belirmesine rağmen Cibril, NATO'nun oynadığı elzem insani rol sebebiyle de NATO'ya teşekkür ettiklerini belirtti. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Mübarek, El-Ezher şeyhini tehdit etmiş

SONRAKİ HABER

Karakolda bir ölüm daha

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...