13 Temmuz 2011 06:02

AKP Akman’ın yerine 2 aday gösterdi

AKP’nin Zahid Akman’ın istifasının ardından Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyeliği için gösterdiği 2 aday Resmi Gazete’de yayımlandı.Deniz Feneri e.V. Derneğine yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde tutuklanan Zahit Akman RTÜK’teki görevinden istifa etmişti. AKP de Akman&rsq

AKP Akman’ın yerine 2 aday gösterdi
Paylaş

AKP’nin Zahid Akman’ın istifasının ardından Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyeliği için gösterdiği 2 aday Resmi Gazete’de yayımlandı.

Deniz Feneri e.V. Derneğine yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde tutuklanan Zahit Akman RTÜK’teki görevinden istifa etmişti. AKP de Akman’ın 14 Temmuz 2013 yılında dolacak olan görev süresini tamamlamak üzere 2 aday gösterdi. Adayların isimleri Resmi Gazetenin mükerrer sayısında yayımlandı. Buna göre Akman’ın yerine RTÜK Üyesi Dr. Abdulvahap Darendeli ve RTÜK Başkan Yardımcısı Aslan Narin’i boşalan RTÜK üyeliği için aday gösterdi. RTÜK’ün boşalacak üyelikler için AKP ve CHP kontenjanlarından gösterilen adayların isimleri de Resmi Gazetede yayımlandı. Buna göre, AKP Grubundan RTÜK Başkan Vekili Taha Yücel ile RTÜK Uzman Denetçisi Yusuf Turan aday gösterildi. CHP Grubu da Gazeteci Süleyman Demirkan ile RTÜK Üyesi Prof. Dr. Korkmaz Alemdar’ı aday gösterdi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Demirtaş: Krizin aşılması AKP'nin tutumuna bağlı

SONRAKİ HABER

Simav sallanmaya devam ediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa