11 Kasım 2014 09:11

Fatih Terim: Siz hâlâ olayı çözememişsiniz

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı kampında yaşanan silah çekme olayı sonrasında Brezilya ve Kazakistan maçlarının aday kadrosuna çağrılmayan Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nu kadroya neden davet etmediğine dair konuştu.

Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı kampında Gökhan Töre ile yaşanan silah çekme olayı sonrasında Brezilya ve Kazakistan maçlarının aday kadrosuna çağrılmayan Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nu kadroya neden davet etmediğine dair konuştu.

Yarın akşam Brezilya ile oynanacak özel maç öncesinde Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Terim, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun neden tercih edilmediği ile ilgili soruya verdiği cevapta, "Geçen kamptan bu tarafa bir aydan fazla bir zaman geçti. Ancak siz hala olayı çözememişsiniz" diyerek, şöyle cevap verdi:

"Onlar yani benim için çok yabancı uzak kalan iki oyuncu değil. İkisi de evladımız gibi. Sizlerden şunu beklerdim doğru bilgi alıp, doğruları aktarmanızı isterdim. Eksik bilgi ile yorumlar çok doğru olmadı. Keşke olayları daha net bir şekilde araştırıp öğrenseydiniz. Siz tek taraflı söylenenlerle yetindiniz. Benim tercihim bu yönde. Muhakkak ki seçtiğimiz oyuncuları hatta seçmediğimiz oyuncuları kritik etme hakkına sahipsiniz. Ama dediğim gibi bu konularda daha iyi araştırmanın daha çok bilgiye sahip olmanın faydası var. Benim seçtiğim kadro kritiğe açık."

Başka bir gazetecinin, 'Gelmeyen oyuncular ile ilgili ara yol ve ortak yol bulunamaz mıydı?' şeklindeki sorusuna ise tecrübeli teknik adam, "Hepsi değerli oyuncular, orada sorun yok. Onun için zamana bırakalım. İnşallah yaşarsak Allah neyi gösterecek hepimiz göreceğiz" diye cevapladı. (İstanbul/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

BM, Suriye'de ateşkes planından umutlu

SONRAKİ HABER

Tehlikeyi suyu tadarak ölçüyorlarmış!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...