09 Kasım 2014 15:00

Trabzonspor, Torku Konyaspor'u 3-2 mağlup etti

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 9. haftasında Trabzonspor ile Torku Konyaspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan ve gol düellosuna dönüşen mücadeleyi ev sahibi bordo mavili ekip 3-2 kazandı.

Paylaş

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 9. haftasında Trabzonspor ile Torku Konyaspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan ve gol düellosuna dönüşen mücadeleyi ev sahibi bordo mavili ekip 3-2 kazandı. Trabzonspor'un iki şutunda top direkten döndü.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve hakem Özgür Yankaya'nın düdük çaldığı mücadelede Trabzonspor'a 3 puanı getiren golleri 18. dakikada penaltıdan ve 77. dakikada Oscar Cardozo, 30. dakikada ise Yusuf Erdoğan kaydetti.

Konuk Torku Konyaspor'un gollerini ise 7. dakikada Hasan Kabze ve 49. dakikada da Ömer Ali Şahiner attı.

Bu sonuçla teknik direktörü Vahid Halilhodzic ile yollarını ayıran Trabzonspor bu sezon ligdeki ikinci galibiyetini aldı ve puanını 12'ye çıkardı. Yeni teknik direktörü Aykut Kocaman ile ilk deplasmanına çıkan Torku Konyaspor ise 9 puanda kaldı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 10. haftasında milli maç arasından sonra 22 Kasım Cumartesi günü Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da, Torku Konyaspor ise 23 Kasım Pazar günü evinde Gaziantepspor ile kozlarını paylaşacak. (CİHAN)

 

ÖNCEKİ HABER

Gençlerin öfkesi Meksika’yı yakıyor

SONRAKİ HABER

Uşak’ta 270 günde bitirilmesi istenen inşaatta iş cinayeti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...