07 Kasım 2014 13:47

PETKİM limanında işçiler gazdan etkilendi

PETKİM Limancılık AŞ tarafından yapımına başlanan Aliağa Petkim limanında taşeron Ayson Geoteknik ve Denizcilik İnşaat firmasında çalışan işçilerden 17’si dün akşam saatlerinde kaynak yaptıkları sırada fenalaşarak Aliağa Devlet hastanesine kaldırıldı.

Paylaş

PETKİM Limancılık AŞ tarafından yapımına başlanan Aliağa Petkim limanında taşeron Ayson Geoteknik ve Denizcilik İnşaat firmasında çalışan işçilerden 17’si dün akşam saatlerinde kaynak yaptıkları sırada fenalaşarak Aliağa Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaklaşık 3 saat hastanede serum takılan ve oksijen verilen işçiler daha sonra taburcu oldu.

İşçiler limanda kaynak işi yaparken, arkadaşlarından bazılarının teker teker yere düştüğünü anlattılar. İşçiler, “17 arkadaşımız hastaneye ambulanslarla kaldırıldı. Burada biz kaynak işi ve fore kazık işinde çalışıyoruz. Daha önce de böyle bir olay yaşamıştık. Kan ölçümleri yapılmıştı ama zehirlenme ile ilgili bir şey çıkmamıştı” dedi. Taşeron firma yetkililerinin olayla ilgili Aliağa Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade verecekleri öğrenildi. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Trafik kazası değil iş cinayeti’

SONRAKİ HABER

Patronlar için cennet bütçesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...