12 Temmuz 2011 09:59

Yoksulluk intihar ettirdi

İZMİR’in Karşıyaka ilçesinde, ailesi hurdacılık yapan 27 yaşındaki Hacire Gezgin, bunalıma girince bir anda önüne çıkıp beklediği Aliağa-Cumaovası metrosunun altında kalarak can verdi. Genç kızın, maddi durumlarını beğenmediği, çevresine dert yandığı ve 1,5 ay önce de canına kıymak istediği öğrenildi.Olay, d&

Yoksulluk intihar ettirdi
Paylaş

İZMİR’in Karşıyaka ilçesinde, ailesi hurdacılık yapan 27 yaşındaki Hacire Gezgin, bunalıma girince bir anda önüne çıkıp beklediği Aliağa-Cumaovası metrosunun altında kalarak can verdi. Genç kızın, maddi durumlarını beğenmediği, çevresine dert yandığı ve 1,5 ay önce de canına kıymak istediği öğrenildi.

Olay, dün saat 10.00 sıralarında, Şemikler Metro İstasyonu yakınlarında meydana geldi. Hurdacı Ayhan Gezgin’in bekar kızı Hacire Gezgin, çöp atmak için evden çıktı. Bir süre sonra yakındaki korkulukları aşıp rayların üzerine çıkan genç kız, makinist C.Y. idaresindeki Aliağa-Cumaovası treninin altında kaldı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen babası Ayhan ve annesi Güler Gezgin, yakınları tarafından güçlükle teskin edildi. Kızının cesedini görünce şok geçiren Ayhan Gezgin, “Sabah evden çöp atmak için çıkmış. Sonra bu acı haber ulaştı. Hemen koştum ama geç olmuştu. Kızım sürekli dert yanıyordu. Bizleri de beğenmiyordu. 1,5 ay önce de ilaç içip canına kıymak istemişti.” diye konuştu. (İZMİR)

ÖNCEKİ HABER

‘Festus Okey davasına müdahiliz, adalet istiyoruz’

SONRAKİ HABER

Sendikal yasalar sonbaharda değişiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa