05 Kasım 2014 20:11

Vatan Caddesi'nde trafik kazası

İSTANBUL (CİHAN)- Fatih Vatan Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada, bir otomobilin çarptığı yabancı uyruklu şahıs ağır yaralandı. İsminin Hasan Abdülkadir olduğu

Paylaş
İSTANBUL (CİHAN)- Fatih Vatan Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada, bir otomobilin çarptığı yabancı uyruklu şahıs ağır yaralandı. İsminin Hasan Abdülkadir olduğu öğrenilen 19 yaşındaki yaralı, ambulans ile İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Kaza, 22.00 sıralarında Vatan Caddesi Lahor Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Suriye'den gelen yakınları ile alışverişten dönen Hasan Abdülkadir, ışıklara 50 metre mesafede yolun karşısına geçmek isterken, Yusuf M. yönetimindeki 34 BV 4328 plakalı otomobil çarptı. Savrulan genç, kanlar içerisinde yere yığıldı. Aksaray istikametinde meydana gelen kazaya karışan otomobil sürücüsü, kavşaktan dönüş yaptıktan sonra çarptığı yaralının durumunu öğrenmek için durdu. Kazayı haber alan ambulans ekipleri kanlar içerisindeki yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıyı İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Abdülkadir'in olay yerindeki yakınları sinir krizi geçirdi. Arkadaşının kanlar içerisindeki yattığını gören bir kişi, yaralıya müdahale süresince dua etti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatan polis, aracın sürücüsü Yusuf M.'yi gözaltına aldı. Vücudunda kırıklar olduğu ve başından yaraladığı öğrenilen hastanın tedavisi devam ediyor.



CİHAN
ÖNCEKİ HABER

Eskişehir’de Kerbela şehitleri anıldı

SONRAKİ HABER

Yunanistan Eğitim Bakanı: Okul dışı güçler devrede

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...