05 Kasım 2014 20:37

CSKA Moskova, deplasmanda Man City'yi devirdi

MOSKOVA (CİHAN)- Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde CSKA Moskova, Manchester City'yi yenmeyi başardı.E Grubu dördüncü maçında CSKA Moskova, daha önce kendi sahasında 2-2 berabere

Paylaş
MOSKOVA (CİHAN)- Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde CSKA Moskova, Manchester City'yi yenmeyi başardı.

E Grubu dördüncü maçında CSKA Moskova, daha önce kendi sahasında 2-2 berabere kaldığı Man City'yi bu kez deplasmanda 2-1 devirmeyi başardı. Moskova temsilcisi Seydou Doumbia ile henüz 2. dakikada öne geçerek adeta maça 1-0 önde başladı. İngiltere temsilcisi cevap vermede gecikmedi ve 8. dakikada Yaya Toure ile durumu 1-1 yaptı. Seydou Doumbia 34. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak CSKA Moskova'yı 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 70. dakikasında Fernandinho ikinci sarıdan kırmızı kart görerek Man city'yi 10 kişi bıraktı. İşi iyicezorlaşan City'yi bu kez 82. dakikada Yaya Toure direk kırmızı kart görerek dokuz kişi bıraktı.

E Grubu'nda oynanan dört karşılaşma sonrası Bayern Munih 12 puanla lider olurken, Roma 4 puanla ikinci, yine 4 puanla CSKA Moskova üçüncü ve 2 puanı bulunan City ise son sırada.

CSKA Moskova bir sonraki karşılaşmasını 25 Kasım'da Roma ile kendi sahasında oynayacak. Roma ise City'yi ağırlayacak. CİHAN
ÖNCEKİ HABER

İsrail’in Mescid-i Aksa’ya saldırısı protesto edildi

SONRAKİ HABER

Obama, Ebola ile mücadele için Kongre'den 6,18 milyar dolar talep etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...