05 Kasım 2014 21:09

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

İSTANBUL (CİHAN)- POLİTİKA- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marriott Otel’de ‘maden kazaları, çalışma yaşamı, iş sağlığı ve güvenliği’ konulu toplantıya katılacak.

Paylaş
İSTANBUL (CİHAN)- POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marriott Otel’de ‘maden kazaları, çalışma yaşamı, iş sağlığı ve güvenliği’ konulu toplantıya katılacak. (10.00 - Ankara)

SPOR

- Türkiye Futbol Federasyonu, ALS hastalığı konusunda farkındalığı arttırmak için çeşitli faaliyetler yapılmasını kararlaştırırken, konuyla ilgili TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Lig TV Maraton Programı Yapımcısı ve Sunucusu Şansal Büyüka, Milli Takım eski oyuncuları Rıdvan Dilmen, Metin Tekin'in yanı sıra Brezilya Milli Takımı eski kalecisi ve şu an kaleci antrenörlüğünü yapan Claudio Taffarel ve ALS Derneği Başkanı İsmail Gökçek’in de yer alacağı basın toplantısı yapılacak. (15.00 - İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi C ve L Gruplarında Beşiktaş – Partizan ile Lokeren ise Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. (20.00/22.05 - İstanbul/Belçika)

- Süper Lig ekiplerinin 9. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

Ara seçimlerin ABD'ye maliyeti: 3,7 milyar dolar

SONRAKİ HABER

Eskişehir'de asker uğurlama coşkusu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...