06 Kasım 2014 06:31

Mahalleli yayılan esrarengiz kokudan burnunu tutarak geziyor

İSTANBUL (CİHAN)- Küçükçekmece’de bir caddede sızan suyla yayılan keskin koku, mahalleliyi isyan ettirdi. Sokakta burunlarını tutarak gezen vatandaşlar, yetkililerin ilgisizliğinden

Paylaş
İSTANBUL (CİHAN)- Küçükçekmece’de bir caddede sızan suyla yayılan keskin koku, mahalleliyi isyan ettirdi. Sokakta burunlarını tutarak gezen vatandaşlar, yetkililerin ilgisizliğinden şikayet etti.

İnönü Mahallesi Hakan Caddesi üzerinde, yaklaşık 3 ay önce asfalt yolda küçük bir çökme yaşandı. Çökme sonrasında yola sızan su ile birlikte mahalleye kaynağı belli olmayan keskin bir koku yayıldı. Vatandaşlar durumu belediyeye bildirince, yolda yeniden asfalt çalışması yapıldı ancak kokuya engel olunamadı.

Vatandaşlar su ile birlikte çıkan kokunun gittikçe artmasıyla durumu İSKİ ve İGDAŞ’a bildirdi. Mahallelilerin iddiasına göre belediye ve diğer kurumlardan gelen görevliler, durumun kendilerini ilgilendirmediğini söyleyerek ayrıldı. Mahalle sakini Gündüz Başar, yaklaşık 3 aydır yaşananları şöyle anlattı: “3 aydır aynı eziyeti çekiyoruz. Burada bir çökme oldu, belediye geldi üzerine asfalt döktü. Biz sonra İSKİ’yi aradık onlar gelip baktı bizim işimiz değil dedi gittiler. Doğalgaz diye aradık onlarda gelip bakıp gitti. Mahalleli olarak 3 aydır bu kokuyu bu rezilliği çekiyoruz. Bu doğalgaz mı petrol mü nedir bu koku bilemiyoruz.”

CİHAN
ÖNCEKİ HABER

Hırsızlar duvarı delip çikota çaldı

SONRAKİ HABER

Tiyatroların satılması Meclis gündeminde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...