06 Kasım 2014 09:51

Bekir Yılmaz: Serimizi devam ettirmek istiyoruz

BURSA (CİHAN)- Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, takımın ligde üst üste aldığı 2 galibiyetin ardından moral bulduğunu ve Kayseri Erciyesspor karşısında da seriyi

Paylaş
BURSA (CİHAN)- Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, takımın ligde üst üste aldığı 2 galibiyetin ardından moral bulduğunu ve Kayseri Erciyesspor karşısında da seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi.

Özlüce Tesisleri'nde antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyen başarılı futbolcu, takımın durumu ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Yetenekli oyuncu, "Sezon başından beri sergilediğimiz iyi bir oyun var aslandı. Kaybettiğimiz maçlar da dikkat edilirse çok şanssız şekilde kaybettiğimiz maçlar. Bu zaten kamuoyu tarafından da söyleniyor. Şimdi iki maçlık seri yakaladık. Kupa maçını da katarsak 3 maçtır yenilmiyoruz. Yenilmemeyi, kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz bizim için önemli. Şimdi Kayseri Erciyesspor maçı var, kolay maç değil. Deplasmanda da galibiyet alıp, bir de milli takım arası var, o arada daha da iyi hazırlanıp serimizi devam ettirmek istiyoruz." dedi.

"BURADAN EKMEK YİYORUM, KARŞILIĞINI VERMEM LAZIM"

Kendi performansını da değerlendiren başarılı futbolcu, "Bugün ben şans bulurum yarın başkası bulur. Önemli olan takımın başarısı. Herkes oynamak istiyor, çalışıyor. Hocamız da şans veriyor. Ben de çalışıyorum, şans bulunca elimden geleni yapıyorum. Ufak bir faydam bile olsa benim için mutluluk verici, çünkü bu takım için oynuyorum, takımın başarısı için, buradan ekmek yiyorum, karşılığını da vermem lazım." diye konuştu.

Takım olarak geride kalan 8 haftada ortaya koydukları performansla zirvenin adaylarından oldukularını gösterdiklerini de belirten, Bekir Yılmaz, takımın hedefinin zirve olduğunu ifade ederek, şunları dile getirdi:

"Tabiki hedefimiz zirve. Bursaspor'da oynuyorsanız hedefiniz zirve olmalı. Hocamızın da 'ilk 5'i hedefliyoruz' diye bir açıklaması vardı. Oralarda kaldığınız zaman zaten hedefe kolay yaklaşacağımızı biliyoruz. Şuanda aldığımız skorlarla, oyunumuzla zirvenin adaylardan biri olduğumuzu gösterdik, bunu göstermeye devam edeceğiz."

"TARAFTARI HİSSETİĞİMİZ ZAMAN BAŞKA OYNUYORUZ"

Taraftarlara da çağrıda bulunan yetenekli oyuncu, "Taraftarımız bizim için çok önemli. Bunu Balıkesirspor maçında da Sivasspor maçında da gördük. Onların ufak bir hareketlenmesi bile bizim için ekstra kuvvet. Onları arkamızda hissettiğimiz zaman çok daha başka oynuyoruz, çok daha başka oluyor her şey. Onların her zaman yanımızda olmasını istiyoruz. Onlarla birlikteyken bizi kolay kolay kimsenin alt edebileceğini düşünmüyorum." şeklinde konuştu.

Başarılı futbolcu, takımın oynadığı sistem için ise "Zaten biz 4-4-2 oynadığımız zaman da saha içinde zaman zaman bu sisteme dönüyorduk. Saha içinde baştan veya oyun içinde değişiyor. Önemli olan bizim buna doğru reaksiyonu göstermemiz. Bu bizim için sorun oluşturmuyor." değerlendirmesinde bulundu.
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

Isıtıcıdan çıkan yangın iş yerini kül etti

SONRAKİ HABER

İzmir Saat Kulesi bu defa turuncu olacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...