12 Temmuz 2011 08:29

Ramazan geliyor kazığa dikkat!

Çevre ve Tüketici Hakları Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Ramazan ayının  Esnaf tarafından fırsata çevrilmemesi için çağrı yaptı: “Halkı Ramazan ayı boyunca daha dikkatli olmaya çağırıyorum. Bu günden çarşı pazarı gezip temel gıda maddeleri dâhil meyve ve sebzenin fiy

Ramazan geliyor kazığa dikkat!
Paylaş

Çevre ve Tüketici Hakları Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Ramazan ayının  
Esnaf tarafından fırsata çevrilmemesi için çağrı yaptı: “Halkı Ramazan ayı boyunca daha dikkatli olmaya çağırıyorum. Bu günden çarşı pazarı gezip temel gıda maddeleri dâhil meyve ve sebzenin fiyatlarını kontrol edip not alınız. Et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri ayrıca her tür gıdaya yönelik tüketim maddesini bugünden fiyat ve paha bakımından not alın. Ramazan da aşırı fiyat abartısı zamlanma olaylarının önüne geçmek ve fırsatçılara göz açtırmamak için el birliği ile mücadele edelim. Haksız kazanca tüm tüketiciler olarak direnç gösterilim. İlgili ve yetkilileri uyaralım. Bu hususta bizi de çekinmeden arayabilirsiniz.”

Ramazan’ın yaklaşması ile piyasada bazı entrikalar sezdiklerini dile getiren Mustafa Göktaş, “Her yıl olduğu gibi bu yılda gönüllü olarak denetim ekipleri oluşturduk ve olayları yakinen takip edeceğiz, usulsüz davranış sergileyenleri, haksız kazanç temin edenleri, fahiş fiyatla mal satanları ilgili makamlara şikayet ettiğimiz gibi bunları teşhir edeceğiz” dedi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

AİHM’den Türkiye’ye bir mahkumiyet daha

SONRAKİ HABER

Komintern: Olan biteni Lenin’den dinleme vakti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa