06 Kasım 2014 10:32

Ünlü piyanist Natasha Paremski, İstanbul'da

İSTANBUL (CİHAN)- Rus asıllı Amerikalı piyanist Natasha Paremski, İstanbul resitalleri programı kapsamında vereceği konser için İstanbul'a geldi.Dünyaca ünlü Rus asıllı Amerikalı

Paylaş
İSTANBUL (CİHAN)- Rus asıllı Amerikalı piyanist Natasha Paremski, İstanbul resitalleri programı kapsamında vereceği konser için İstanbul'a geldi.

Dünyaca ünlü Rus asıllı Amerikalı piyanist Natasha Naremski, İstanbul tesitalleri programı kapsamında vereceği konser nedeniyle Newyork'tan saat 13.00'te İstanbul Atatürk Havalimanı'na geldi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Paremski, Türkiye'yenin tarihi konusunda biraz bilgisi olduğunu ancak ilk kez geldiğini söyledi. Katılacağı konserin iyi bir konser olmasını dilediğini belirten Paremski, "Çok heyecanlıyım. Çok özel bir deneyim olacak benim için." dedi. İstanbul'dan sonra Fransa'ya Bordo'ya gideceğini belirten ünlü piyanist, herkesin çalamadığı çok önemli eserleri çalacağını söyledi.

Paremski 8 Kasım 2014 Cumartesi akşamı Sakıp Sabancı Müzesi the Seed'de vereceği konserde Brahms, Chopin ve Rachmaninov'a ait eserleri çalacak. CİHAN
ÖNCEKİ HABER

Yavru kedi bir gözünü kaybetmiş olarak bulundu

SONRAKİ HABER

CHP, KİT Komisyonu Başkanı ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...