06 Kasım 2014 07:06

Öğlen tahliye oldu akşam adam vurdu

Cinayete karıştığı iddiasıyla yargılandığı davada cezaevinde yatarken dün tahliye olan Onur Özbizerdik, aynı gece eğlenmek için gittiği Emirgan’da bir eğlence mekanında kapıda tartıştığı bodyguardı ayaklarından vurarak kaçtı.

Paylaş

Cinayete karıştığı iddiasıyla yargılandığı davada cezaevinde yatarken dün tahliye olan Dündar Kılıç'ın torunu ve Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, aynı gece eğlenmek için gittiği Emirgan’da bir eğlence mekanında kapıda tartıştığı bodyguardı ayaklarından vurarak kaçtı. Polis tahliye olduktan saatler sonra adam yaralayan Onur Özbizerdik’i yakalamak için operasyon başlattı.

Şişli’de bulunan Polat Tower Rezidansta işadamı Fatih Edremit’in öldürülmesiyle ilgili görülen davada yargılanan ve cezaevinden dün öğle saatlerinde tahliye olan Onur Özbizerdik gece saat 23.00 sıralarında eğlenmek için Emirgan sahilde bulunan bir gece kulübüne gitti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Onur Özbizerdik ile kapıda güvenlik görevlisi olarak duran bodyguardlar arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında belinden silahını çeken Onur Özbizerdik, bir bodyguardı ayaklarından vurdu. Daha sonra sakin bir şekilde geldiği araca bindiği öğrenilen Onur Özbizerdik olay yerinden kaçtı. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan vurulan bodyguard ise hastanede tedavi altına alındı.

İstanbul polisi tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada Onur Özbizerdik olayın şüphelisi olarak aranmaya başlandı. Yetkililer, şüphelinin kaçtığı aracın plakasının tespit edildiğini yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Boşanmak isteyen eşini öldürdü

SONRAKİ HABER

Dink cinayeti soruşturmasında Cerrah ifadeye çağrıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa