11 Temmuz 2011 14:36

TFF: İddianameyi bekleyeceğiz

Futbolda şike soruşturması devam ederken gözlerin çevrildiği TFF' den açıklama geldi. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, ellerinde şikeye ilişkin bir belgenin olmadığını belirterek iddianamenin çıkmasını bekleyeceklerini ifade etti. Aydınlar, ligin önceden belirlenmiş olan 5 Ağustos tarihinde başlayacağını kaydederek, Fenerbahçe il

TFF: İddianameyi bekleyeceğiz
Paylaş

Futbolda şike soruşturması devam ederken gözlerin çevrildiği TFF' den açıklama geldi. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, ellerinde şikeye ilişkin bir belgenin olmadığını belirterek iddianamenin çıkmasını bekleyeceklerini ifade etti. Aydınlar, ligin önceden belirlenmiş olan 5 Ağustos tarihinde başlayacağını kaydederek, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak "Süper Kupa" maçının ise 31 Temmuz'da yapılacağını söyledi.

Futbolda şike soruşturması devam ederken gözlerin çevrildiği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ilk açıklamayı yaptı. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın kendilerince dikkatle takip edildiğini söyledi. Ellerinde şikeye ilişkin herhangi bir belgenin bulunmadığını, bu sebeple soruşturma iddianamesinin çıkmasını bekleyeceklerini kaydeden Aydınlar, önümüzdeki süreç içerisinde de konu ile ilgili UEFA ve FİFA ile temas içinde olacaklarını söyledi. Aydınlar, ligin ise önceden belirlenmiş olan 5 Ağustos tarihinde başlayacağını ve Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak Süper Kupa maçının da 31 Temmuz'da yapılacağını söyledi.

Aydınlar, "Türk futbolu tarihinde olmadığı kadar zor zamanlar geçiriyor. Kararlarımızı UEFA ve FİFA ile doğru orantılı alacağız. Delilleri bekliyoruz, buna göre karar vereceğiz. İçinde bulunulan durumdan en az zararla nasıl çıkarız bunu düşünüyoruz" dedi.

ÖNCEKİ HABER

Loç Vadisi'nde yaşamı savunanlar kazandı

SONRAKİ HABER

BDP'liler Çiçek'le görüştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa