05 Kasım 2014 03:41

Tekne faciasıyla ilgili 2 kişiye gözaltı

Rumeli Feneri açıklarına meydana gelen ve 24 kişinin ölümü ile sonuçlanan tekne faciasında 2 kişi, “İnsan ticareti" ve “Taksirle bilinçli ölüme sebebiyet vermek" gerekçesiyle gözaltına alındı. Jandarmada sorgusu süren 2 kişinin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Soruşturma kapsamında bir kişinin de arandığı öğrenildi.

Paylaş

Rumeli Feneri açıklarındaki tekne faciası sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan 2 kişinin “insan ticareti' ve “taksirle bilinçli ölüme sebebiyet vermek" suçlarından sorgulandığı belirtildi. Sağ kurtulan kişilerin ifadeleri doğrultusundan gözaltına alınarak Zekeriyaköy Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından sorgulanan 2 şüphelinin, bugün adliyeye çıkarılması bekleniyor. Yine sağ kurtulanların ifadesi üzerine bir kişinin de arandığı öğrenildi.

TEKNE SAHİBİNDEN BAŞVURU

Öte yandan teknenin sahibi olarak adı geçtiği iddia edilen T.Y.'nin, avukatı aracılığı ile savcılığa başvurarak ifade vermeye hazır olduğunu belirttiği öğrenildi. T.Y.'nin teknenin sahibi olduğu yönündeki haberleri yalanladığı kaydedildi. (DHA)

 

 

ÖNCEKİ HABER

Kim tellal, kim çığırtkan?

SONRAKİ HABER

Obama Senato’yu kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...