04 Kasım 2014 11:30

Ülker direnişine destek ziyareti

Nakış İşçileri Derneği, Taşeron İşçileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve Sağlık Emekçileri Sendikası Aksaray Şubesi direnişteki Ülker işçilerini ziyaret etti.

Paylaş

Nakış İşçileri Derneği,  Taşeron İşçileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve Sağlık Emekçileri Sendikası Aksaray Şubesi direnişteki Ülker işçilerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Nakış İşçileri Derneği Başkanı Veysi Ekinci; Ülker işçileri haklarını alıncaya kadar yanlarında olacaklarını belirterek “İşçiler olarak nerede bir direniş varsa biz o direnişin içinde yer almaya devam edeceğiz” dedi. Ekinci, bu ziyaretlerin işçi sınıfının bir araya gelmesini sağlayacağını ifade etti.

SES Aksaray Şube Başkanı Aydın Erol da “Ülker’deki örgütlülüğü ve dayanışmayı herkese gösterelim” çağrısında bulundu. Ayrıştırma çabalarına karşı emekçi olarak birleşmek gerektiğine işaret eden Erol, “Mücadeleniz mücadelemizdir. Direnişinize sonuna kadar destek olacağız” diye konuştu.

Taşeron İşçileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Güneş Cengiz ise “Biz nasıl Çapa’da 6 ay direnip sömürü düzenini ortaya döktüysek, siz de buradaki sömürü düzenini ortaya koyacaksınız. Mücadelenizde başarılar diliyoruz” dedi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Tıbbi meslek hastalığı alanı oluşturulmalı’

SONRAKİ HABER

Erzurum’da ırkçı saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...