01 Kasım 2014 17:19

Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlandı

Süper Lig 8. hafta maçında Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de bu maçın hazırlıkları yapılan antrenmanla tamamlandı. Sarı lacivertli ekip kendi tesislerinde kampa girdi.

Paylaş

Fenerbahçe, Süper Lig’in 8. haftasında yarın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Saat 18.00’de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü.

İzinli olan Pierre Webo antrenmanda yer almazken, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal ve Hakan Cinemre ise özel program dâhilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Bu antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'li oyuncular, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

18 KİŞİLİK KADRO BELLİ OLDU

Bu arada Fenerbahçe'nin 18 kişilik Beşiktaş maçı kamp kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Mehmet Topuz, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Hayvan otlatan 2 çocuğa yıldırım çarptı

SONRAKİ HABER

Almanya’da Kobane’yle güçlü dayanışma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...